بیانیه وزارت امور خارجه درباره تجاوز نظامی آمریکا علیه ایران علت مرگ سناتور آمریکایی «لیندسی گراهام» اعلام شد سنتکام: حملات برای تضعیف توان نظامی ایران ادامه دارد ۶ نظامی آمریکایی در حمله ایران به یک پایگاه در کویت کشته شدند کشته شدن ۳ آمریکایی در حمله موشکی به کویت اف بی آی مرگ لیندسی گراهام را بررسی خواهد کرد نخست‌وزیر اوکراین استعفا داد / تغییرات ساختاری جدید زلنسکی در کی‌یف در راه است عراقچی: ایران از تمامیت ارضی و حاکمیت ملی لبنان قاطعانه حمایت می‌کند بیانیه سنتکام: تنگه هرمز باز است! /نیرو‌های ما آماده‌اند تا تداوم آزادی کشتیرانی را تضمین کنند توقف تمامی فعالیت‌های دریایی قطر سفارت آمریکا در مسقط از شهروندان خود در الدقم و مسندم خواست در محل خود پناه بگیرند عمان: مذاکرات تهران و مسقط درباره تنگه هرمز ادامه می‌یابد سی‌بی‌اس نیوز: ونس به عمان نمی‌رود مقر تجزیه‌طلبان مخالف ایران در شمال عراق هدف قرار گرفت رایزنی عراقچی و البوسعیدی در مسقط درباره سازوکار‌های مناسب برای تردد ایمن کشتی‌ها از تنگه هرمز هشدار ایروانی به آمریکا درباره تفاهم‌نامه

مسکو:روسیه تهدید را از مرزهای خود دور می‌کند

مسکو:روسیه تهدید را از مرزهای خود دور می‌کند وزیر دفاع روسیه روز یکشنبه نسبت به ارسال تجهیزات تهاجمی غرب به اوکراین هشدار داد و تاکید کرد که روسیه هرگونه تهدید را از مرزهای خود دور می‌کند.
تاریخ انتشار: ۱۸:۵۷ - ۰۷ اسفند ۱۴۰۱ - 2023 February 26
کد خبر: ۱۷۴۶۳۵

به گزارش راهبرد معاصر از خبرگزاری «تاس»، «سرگئی شویگو» وزیر دفاع روسیه گفت که روسیه باید بسته به تسلیحاتی که غرب در اختیار اوکراین قرار می‌دهد، تهدید را از مرزهای خود دور کند.

او در مصاحبه با شبکه تلویزیونی «راشا-۱» گفت: «این به سلاح هایی بستگی دارد که کی‌یف دریافت خواهد کرد.»

«ولادیمیر پوتین» رئیس‌جمهور روسیه نیز در سخنرانی خود گفت که در صورتی که رژیم کی‌یف سامانه‌های دوربرد از سوی غرب دریافت کند، روسیه مجبور خواهد شد این تهدید را از مرزهای خود دورتر کند.

مسکو بارها تاکید کرده که کشورهای غربی با تأمین تسلیحات برای اوکراین به صورت غیررسمی خودشان را وارد جنگ کرده‌اند.

«دیمیتری پسکوف» سخنگوی کرملین اخیرا گفت: «مرز میان دخالت مستقیم و غیرمستقیم بتدریج در حال از بین رفتن است.»

پیش‌تر، «واسیلی نبنزیا» نماینده روسیه در سازمان ملل، آمریکا و متحدان ناتو این کشور را به مداخله در امور کشورهای دیگر و دامن زدن به ناآرامی‌های جنگ اوکراین متهم کرد و در سازمان ملل متحد گفت: «از زمان پایان جنگ سرد تاکنون، ایالات متحده ۲۵۱ عملیات نظامی در خارج از قلمرو خود انجام داده و خسارات سنگینی به کشورهای دیگر تحمیل کرده است.»

به دنبال آغاز درگیری روسیه با اوکراین در فوریه گذشته، کشورهای غربی ضمن محکوم کردن مسکو و تشدید فشارهای اقتصادی، حمایت‌های همه جانبه سیاسی، مالی، تسلیحاتی از کی‌یف را در دستور کار قرار داده‌اند. به رغم حمایت‌های غربی‌ها، در صحنه میدانی روسیه توانسته دستکم ۲۰ درصد از خاک اوکراین را به تصاحب خود درآورد./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار